سعید کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، از افزایش ۱۰۰ هزار تنی تولیدات بخش کشاورزی استان کرمانشاه در یک سال اخیر خبر داد و اظهار کرد: مجموع تولید محصولات کشاورزی استان در سال زراعی جاری ۱۴۰۵-۱۴۰۴ به ۵.۷ میلیون تن رسیده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: این میزان افزایش تولید در جریان فعالیت دولت چهاردهم و با تلاش جهادی فعالان بخش کشاورزی و برنامهریزیهای انجامشده در سطح استان محقق شده است.
وی با اشاره به شرایط دشوار سال زراعی گذشته گفت: «تولید ۵.۷ میلیون تنی محصولات کشاورزی استان در شرایطی به دست آمده که با چالشهایی همچون پراکنش نامناسب بارندگی، تنشهای آبی، شرایط خاص کشور و تأثیرات جنگ تحمیلی مواجه بودیم و همین عوامل، اجرای عملیاتهای میدانی و اقدامات پشتیبانی را با دشواری بیشتری همراه کرد.»
کریمی افزایش ۱۰۰ هزار تنی تولیدات کشاورزی را نشانه تابآوری این بخش در برابر تنشهای محیطی و اقلیمی دانست و تصریح کرد: کرمانشاه با توجه به ظرفیتهای تولیدی خود، نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد.
وی مدیریت منابع آب، استفاده از دانش بومی و حمایتهای دولتی را از عوامل مؤثر در عبور از چالشهای سال زراعی گذشته عنوان کرد و افزود: بهرهگیری از این ظرفیتها زمینه دستیابی به رکورد تولید محصولات کشاورزی استان را فراهم کرده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه این دستاورد را حاصل همافزایی میان بهرهبرداران، کارشناسان و مدیران مجموعه جهاد کشاورزی دانست و اظهار کرد: این موفقیت ارزشمند را به خانواده بزرگ کشاورزی استان و مردم شریف کرمانشاه تبریک میگویم.
کریمی با اشاره به ظرفیتهای بخش کشاورزی استان گفت: کرمانشاه دارای ۹۵۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و حدود ۱۲۵ هزار بهرهبردار است و به عنوان یکی از قطبهای تولید محصولات زراعی در غرب کشور شناخته میشود.
وی گندم را یکی از مهمترین محصولات راهبردی استان عنوان کرد و گفت: امسال ۴۴۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی کرمانشاه به کشت گندم اختصاص یافته که از این میزان، ۳۴۰ هزار هکتار مربوط به گندم دیم و حدود ۱۰۰ هزار هکتار مربوط به گندم آبی است.


نظر شما